European Initiative for Education

Europäische Bildungsinitiative EBI – (på engelsk European Initiative for Education EIE) – er en privat non-profit uddannelsesforening i Wiener Neustadt/Østrig.

EBI’s mission er at støtte en innovativ tilgang til uddannelse, erhvervsuddannelse og kultur. Målgrupperne er voksne elever og lærere/undervisere inden for voksenuddannelse.

EBI’s tre afdelinger er:

  1. uddannelsesenhed,
  2. teknisk enhed (med fokus på skabelse af multimedieundervisningsindhold, vedligeholdelse af læringsplatforme og programmering af individuelle løsninger inden for rammerne af den tilbudte uddannelse) og
  3. en særlig forskningsgruppe.

EBI har en trænerpulje på 5 trænere, en administration med 3 ledere, administrationspersonale og ansvarlige personer samt to forskere. Alle medlemmer af foreningen arbejder frivilligt i organisationen og får kun løn for deres specifikke undervisnings-/uddannelsesaktiviteter på kurser eller for deres arbejde inden for rammerne af projekter.

Alle undervisere og hjælpeundervisere er uddannet i ITC og har erfaring med projektledelse, eLearning, teknologiforbedret læring (og undervisning, TELT), fjernundervisning (bedre: fjernundervisning), åben læring, åben online fjernundervisning og blandet læring. De er rutineret i forskellige former for uddannelse (IST-uddannelser inden for rammerne af Grundtvig eller i dag ERASMUS+) og taler flydende engelsk (mindst C1-niveau).

EBI’s anvendelsesområde er udvikling af særlige uddannelseskurser, nye tilgange til læring og undervisning samt deltagelse i internationale projekter med henblik på at opnå ny viden og kompetencer og formidle de forskningsresultater og erfaringer, der er skabt i løbet af de udbudte kurser, forskningsarbejde og aktiv deltagelse i undervisning til andre (i Europa).

Foreningen beskæftiger sig med uddannelse af voksne og af lærere/undervisere i voksenuddannelse (AE). Desuden beskæftiger foreningen sig med forskning med fokus på undervisningsmetoder (eLearning, Blended Learning og teknologiforbedret undervisning og uddannelse). EBI tilbyder IST-uddannelseskurser i eLearning, teknologiforbedret læring, blended learning, multimediebaserede præsentationer, projektstyring og indholdsstyringssystemer. I de sidste ti år har ca. 700 kursister deltaget i kurserne, der er blevet udgivet flere bøger, og EBI’s forskere har bidraget til internationale konferencer (inden for innovation, teknologiforbedret undervisning og uddannelse).

Foreningen var involveret i flere  LLP-samarbejder som Grundtvig Learning Partnerships samt i et multilateralt Grundtvig-projekt (539717-LLP-1-2013-1-ITGRUNDTVIG-GMP) som specialist i blended learning og multimediebaseret indhold.

Foreningen har gode forbindelser i Europa – dette omfatter lignende institutioner samt AE-udbydere (og deres paraplyorganisationer) og universiteter. I Østrig er der intensive kontakter til tekniske og pædagogiske universiteter samt til andre lignende institutioner.


Kontakt: Peter Mazohl
Email: info@advanced-training.at
Webpage: advanced-training.at

Hits: 518